Ezt a blogot nem azért kezdem el írni, hogy egyszer én legyek a TV Paprika sztárja, a csajos műsorok szakisztárbloggere és a női lapok gasztrotuticsaja.

Azért írom, mert a memóriám befogadóképessége korlátozott. Ergó lekorlátozódik a nevem, születési dátumom, lakcímem, telefonszámom kombinációra. Ja meg valami felfoghatatlan módon tudom a TAJ kártyám számát is, ami azért hasznos, mert 10 éve elveszett. Na mindegy.

Szóval én olyan dömperesen főzök. Kitalálok valamit (ez a legnehezebb fázisa a dolognak általában), aztán elolvasok csomó receptet és mindegyikből elveszem, ami tetszik (meg ami van itthon).

Szóval itten aztán nem lesz semmi új felfedezés, mert annyira nem vagyok kreatív meg elkötelezett a főzés iránt, hogy kitaláljak dolgokat, inkább csak összegyűjtöm, nekem, mi, hogy sikerült.

Nem tudom, hogy mi hogy és miért viselkedik a konyhámban úgy, ahogy csak örülök, ha jófajta végeredmény születik a kotyvasztásból.

A bejegyzés trackback címe:

https://domperfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr634650481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diceMan 2012.07.13. 13:54:03

tvpaprike helyett leszek a főszponzor

P.D.R. 2012.07.13. 14:04:49

a blog címe hosszan: Dömper főz, avagy mit visz Márton holnap ebédre
süti beállítások módosítása